Читај ми!

Стотине хектара изгорело на хрватском приморју

У пожарима изнад Трогира и северно од Сплита током претходне ноћи изгорело је око 370 хектара траве, ниског растиња и борове шуме. Ватрогасци раде на санирању пожара и спречавају њихово ширење.

Заменик начелника ДВД Каштела Шпиро Радонић рекао је Хини да око 40 ватрогасаца са девет ватрогасних возила ради на санирању пожара, у којем је изгорело око 170 хектара површине, те спречавају његово евентуално ширење, преноси Танјуг.

У пожару код Пругова, северно од Сплита, који је букнуо јуче предвече, током ноћи изгорело је 200 хектара површине ниског раслиња и борове шуме.

Од јутарњих сати двадесетак ватрогасаца ради на санирању тог пожара, сазнаје Хина од председника ДВД-а Клис Мирослава Бобана.

"Ватрена стихија се неколико пута усмеравала према кућама у насељу Пругово, али су ватрогасци успели да зауставе њено ширење на подручје тог насеља", рекао је Бобан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи