Линта поздравља одлуке о неучествовању на паради у Загребу

Председник Коалиције удружења избеглица Миодраг Линта поздравио је одлуку већине чланица НАТО-а да не учествују на војној паради, која ће бити одржана у Загребу поводом обележавања годишњице "Олује" оцењујући да би учешће значило одобрење највећег етничког чишћења грађана Европе.

Наводећи да Хрватска пуних 20 година слави ''протеривање дела својих грађана српске националности, што представља антицивилизацијски и неморалан чин'', Линта је у саопштењу оценио да би због тога учешће на војној паради значило одобравање највећег етничког чишћења грађана Европе после Другог светског рата, преноси Танјуг.

Линта је апеловао на генералног секретара НАТО-а Јенса Столтенберга да пошаље поруку свим својим чланицама да не учествују у обележавању ''Олује'', јер би на тај начин понизили српске жртве, пола милиона протераних Срба из Хрватске и читав српски народ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи