Читај ми!

Парламент БиХ осудио напад на Вучића

Дом народа Парламента БиХ најоштрије осуђује напад на председника Владе Републике Србије Александра Вучића који се десио 11. јула. Такође, Дом народа жали због тога што је премијер Србије доведен у такву ситуацију и упућује извињење Вучићу, уз наду да инциденти неће изазвати последице по две земље.

Затражено је од свих надлежних орагана у БиХ да хитно утврде починиоце напда и одговорност лица у складу с њиховим надлежностима, пренео је Дневни Аваз.

То су закључци у вези с нападом на премијера Србије Александра Вучића који су усвојени на предлог Клуба српског народа.

Пре него што је Дом једногласно усвојио закључке, делегатима се обратио Денис Звиздић, председавајући Већа министара БиХ.

Навео је да су предложени закључци у складу са закључцима Већа министара.

Како је рекао, очекује и да ће Министарство безбедности врло брзо доставити Већу министара детаљну информацију с анализама и предлозима мера.

"После тога ћемо имати материјал о којим ћемо расправљати и доносити закључке", рекао је Звиздић, који је након обраћања напустио седницу Дома народа.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи