Читај ми!

Изетбеговић: Зауставимо клатно освете

Члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић каже уочи састанка са премијером Србије Александром Вучићем у Сарајеву, да њих двојица могу много да учине на побољшању односа Срба и Бошњака.

Члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић за Независне новине каже да ће се са премијером Србије Александром Вучићем састати 13.маја након јутарње сесије Сарајево бизнис форума.

"Верујем да Вучић и ја можемо да учинимо много на побољшању односа Срба и Бошњака али и на нормализацији односа БиХ и Србије. Премијер Србије је недавно изговорио једну мисао коју ја често понављам када говорим о односима народа на Балкану, а то је суживот нема алтернативу. То није флоскула, већ неоспорна чињеница", каже Изетбеговић.

Додаје да је после стотина година заједничког живота време да се стави тачка на сукобе који се циклично понављају и који не доносе никакав резултат сем патње и мржње.

"Зауставимо клатно освете, изградимо стабилне државне заједнице које интегрисане у међународне државне и сигурносне асоцијације, гарантују мир и просперитет на дуги временски период", поручује Изетбеговић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи