Читај ми!

Хрватски министар одговорио Вулину и Шешељу

Хрватски министар бранитеља Предраг Матић осврнуо се на изјаву српског министра рада Александра Вулина о хрватском премијеру, поручивши му: "Иди бре па се лечи". Вулин поручио Матићу да се "од усташтва неће излечити никада".

За (Александра) Вулина би могла да буде иста порука као и за (Војислава) Шешеља: "Иди бре па се лечи", рекао је хрватски министар бранитеља Предраг Матић у краткој изјави новинарима у Загребу, преноси Бета.

Матић је тиме реаговао на изјаву Александра Вулина који је данас критковао премијера Хрватске Зорана Милановића због његове изјаве да одлука о повратку лидера Српске радикалне странке Војислава Шешеља у хашки притвор неће дестабилизовати регион, а да ни на који начин не би смела да дестабилизује Србију.

"Хрватску сигурно неће дестабилизовати, ако је Хрватска уопште део регије, а Србија ће сада показати је ли права демократија или заиста зависи о таквим хировима. То никако не би смело да дестабилизује Србију ни на који начин и зато је изјава да је то удар на премијера Србије мени несхватљива", рекао је Милановић у уторак новинарима у Загребу.

Вулин је данас оштро криковао Милановића и позвао га да, како је рекао, превлада сујету и да дође у Београд и тамо каже шта мисли о Србији и Србима, посебно поменувши хрватског генерала Анту Готовину.

Нешто касније лидер радикала Војислав Шешељ спалио је пред Палатом правде у Београду заставу Хрватске због чега је Више јавно тужилаштво у Београду покренуло кривични поступак против њега.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи