Читај ми!

Црна Гора, пронађено тело нестале девојке

Беживотно тело извучено из реке Зете је петнаестогодишња Даниловграђанка Николина Љиљанић, потврдили су прелиминарни резултати обдукције која је по налогу тужилаштва урађена касно синоћ, пишу подгоричке "Вијести". За Николином се трагало од 24. јануара.

Николинино тело јуче су, око поднева, у месту Грлић - Блатине, пронашли њени отац и брат. Тело су службеници даниловградске полиције извукли из реке, након чега је и послато на Одељење патологије Клиничког центра Црне Горе. 

"Прелиминарни резултати показали су да је смрт наступила утопљењем. Нема трагова насиља и тело ће ускоро бити предато породици Љиљанић", рекао је саговорник Вијести близак истрази. 

Исти извор раније је навео да је тело због утицаја воде било у стању распадања. 

"Леш се закачио за грање и Николинини отац Радомир и брат су га видели, а потом обавестили полицију. Иако је због утицаја воде био у стању непрепознатљивости, њен отац је одмах пред инспекторима тврдио да је то Николина", истакао је саговорник из Управе полиције. 

За петнаестогодишњакињом се трагало од када је нестала, у ноћи између 23. и 24. јануара. 

Она се те ноћи наводно искрала из куће, закамуфлирала кревет тако да изгледа као да спава и нестала без трага. 

У данима након нестанка породица, пријатељи, полиција, али и готово читав град тражили су петнаестогодишњакињу. 

Инспектори су проверавали и ко је користио њен профил на Фејсбуку, јер су околности у којима је нестала биле сумњиве.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи