Читај ми!

Амерички разарач у луци Бар

Брод Морнарице САД "Џејсон Данам", разарач с навођеним пројектилима, стигао је у посету луци Бар, у склопу америчко-црногорске билатералне сарадње у области безбедности.

Током посете Црној Гори, командант брода Дарен Дуган и чланови посаде састаће се са колегама из Морнарице Црне Горе, као и са локалним званичницима и грађанима Бара, објавила је РТЦГ, преноси Танјуг.

Командант Дуган ће се састати с градоначелником Бара Зораном Срзентићем и командантом црногорске морнарице капетаном Дарком Вуковићем.

Ова посета луци Бар је у функцији, како је објављено, наставка напора америчке Шесте флоте на изградњи интероперабилности САД и Црне Горе као дела Глобалног поморског партнерства у унапређењу поморске безбедности и сигурности.

Америчка Шеста флота, са седиштем у Напуљу, изводи потпуне заједничке поморске операције, често у сарадњи са савезничким, заједничким и међуагенцијским партнерима, у циљу промовисања америчких националних интереса и сигурности и стабилности у Европи и Африци.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи