Читај ми!

Ципрас: Враћамо кредите и ако не добијемо помоћ

Грчки премијер Алексис Ципрас изјавио је да ће Влада Грчке наставити да отплаћује дуг кредиторима и ако не добије део пакета помоћи који зависи од преговора о условима реформи које мора да спроведе.

Грчки премијер Алексис Ципрас истакао је у Паризу да ће Грчка сигурно испунити своје обавезе, преноси Бета.

Ципрас је, међутим, тражио брзу исплату д+ела рате помоћи од 7,2 милијарде евра, како би се људима у Грчкој показало да међународни кредитори озбиљно схватају бриге нове владе у Атини.

Технички разговори представника Грчке и европских кредитора почели су јуче у Бриселу како би се окончале реформе које Атина мора да спроведе како би добила остатак помоћи и избегла банкрот.

Ципрас је са Организацијом за економску сарадњу и развој потписао споразум о сарадњи на реформама.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи