Пуцњава у Сарајеву, повређен мушкарац

Један мушкарац је повређен приликом пуцњаве у сарајевском насељу Маријин Двор, пишу сарајевски медији. Полиција је ухапсила троје осумњичених за то кривично дело.

За сада неидентификована особа пуцала је из ватреног оружја у улици Крањчевићева, у близини угоститељског објекта "People's".

Мушкарац З. Н. (37) примљен је на Клинику ургентне медицине Клиничког центра универзитета у Сарајеву, потврдила је за портал klix.ba портпаролка КЦУС-а Муамера Шехић.

Према њеним речима, пацијенту је дијагностификована прострелна рана леве натколенице и упућен је на даље лечење на Клинику за ортопедију и трауматологију.

Осим З. Н, у пуцњави је, према незваничним информацијама, непознати нападач ранио још једну особу, додаје агенција.

Полиција Кантона Сарајево ухапсила је З. Н. (37.), М. А. (25.) и Ч. А. (24.), сво троје из Сарајева, због постојања основе сумње да су починили кривично дело "изазивање опште опасности", изјавио је за портпарол МУП КС Ирфан Нефић.

Те особе су учествовале у пуцњави која се десила око 16.35 сати.

Пуцњави је, каже Нефић, претходила туча.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи