Читај ми!

Хрватска, хитно оперисан министар полиције

Министар унутрашњих послова Хрватске Ранко Остојић је хитно подвргнут операцији. Његово стање је врло озбиљно, али стабилно, саопштила је влада.

Код потпредседника Владе утврђен је упални процес у подручју врата због чега је хитно извршен оперативни захват и дренажа упалног процеса, наводи се у саопштењу владе, преноси Танјуг.

Наводи се да су због развоја септичног стања са знаковима циркулаторног шока примењене мере интензивног лечења.

Остојић, који је пре два дана хитно оперисан, како се наводи, остаје у Заводу за интензивну медицину Клинике за унутрашње болести због потребе за даљом медицинском негом.

Како преносе хрватски медији мишљење лекара, Остојић је у животној опасности.

Хрватски јавни сервис преноси да су министру отказали јетра и бубрег.

Портал Index.hr наводи да је Остојић јуче премештен у КБЦ Загреб, где је хируршки и интернистички збринут, а да је захват је прошао без компликација.

Остојић је иначе прошле седмице посетио Београд, где је са својим српским колегом Небојшом Стефановић потписао Споразум о сарадњи две земље у заштити од природних и других катастрофа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи