Читај ми!

РС, повређена породица из Србије

Четворочлана породица из Бачке Паланке тешко је повређена у саобраћајној несрећи која се догодила у месту Ковињ, код Рогатице у Републици Српској.

Брачни пар и двоје малолетне деце тешко су повређени када су се сударили "опел корса", у којој је била породица, и камион марке "мерцедес", турских таблица, којим је управљао држављанин Турске, преносе бањалучки медији.

Повређени су превезени у Дом здравља Рогатица, а потом у болницу у Фочу. Једно од повређене деце касније је хеликоптером превезено у бањалучки Клинички центар.

Према незваничним информацијама, девојчица је задобила тешке повреде грудног коша и кичме, и прогнозе су неизвесне.

Ватрогасци су морали да секу возило како би извукли повређене. Са првих седишта аутомобила извукли су мушкарца и жену, са озбиљним повредама, укључујући и вишеструке преломе екстремитета.

На задњим седиштима била су малолетна деца, која су такође повређена, нагласили су ватрогасци.

Извор близак истрази је рекао да је "корса" буквално подлетела под камион, а да је до незгоде дошло највероватније због неприлагођене брзине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи