Читај ми!

Партнерство је будућност Србије и Црне Горе

Будућност односа Црне Горе са Србијом је у међусобном поштовању и развијању партнерстава у свим областима од обостраног интереса, рекао црногорски председник Филип Вујановић.

Председник Црне Горе Филип Вујановић рекао је да будућност односа са Србијом види у међусобном поштовању и развијању партнерстава у свим областима од обостраног интереса.

"Убеђен сам да државна политика и Црне Горе и Србије у међусобном уважавању и партнерству види будућност наших односа. У питању су две веома блиске државе, и историјски и актуелно, али и кроз заједничке циљеве у будућности", рекао је Вујановић за лист Побједа.

Како је истакао, две државе повезују и велики инфраструктурни пројекти, као што су реконструкција пруге Београд-Бар и изградња ауто-пута између Црне Горе и Србије.

Вујановић је подсетио да Србија и Црна Гора имају значајну спољнотрговинску размену, као и да велики број српских туриста долази на Црногорско приморје.

"Практично смо компатибилни у свим областима економије. Имамо добру државну уговорну базу, јасну опредељеност сарадње и сада је само нужно да остваримо ефекте узајамног поштовања и партнерстава две државе", закључио је Вујановић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи