Читај ми!

Пуцњава у Марибору, троје мртвих

Три особе страдале у пуцњави у Марибору, када је пословођа убио директора фирме "Фошор" и његовог сина, а затим извршио самоубиство.

У пуцњави која се око поднева догодила у Аљажевој улици у Марибору страдале су три особе, када је пословођа убио директора фирме "Фошор" и његовог сина, а затим извршио самоубиство, јављају словеначки медији.

Улица у којој се злочин догодио била је неко време затворена, а полиција је у згради број 12 пронашла три тела. Из полиције је саопштено да више нема опасности.

Како јавља Журнал24, пуцао је некадашњи пословођа ове грађевинске фирме, који је годину дана био на боловању. Ушао је у службене просторије, убио директора и његовог сина и пуцао у себе, док је секретарица успела да побегне.

Према изјавама запослених, фирма је целе године имала блокиране рачуне, а прошлу годину завршила је са губитком већим од 200.000 евра.

Кажу да је директор био поштен човек и да је дуг пословођи вратио тако што му је дао аутомобил уместо готовине, преноси Индеx.хр.

Јутарњи лист је објавио да је власник грађевинског предузећа предузетник албанског порекла Абедин Шаља.

Ово је други несрећни случај у Марибору у току недеље. У среду су два мушкарца завршила у болници због рана задобијених у пуцњави, а према непотврђеним информацијама реч је о мафијашком обрачуну.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи