Убио се приликом алкотеста

Приликом узимања алкотеста, код Суње у Хрватској, заустављени возач се убио из пиштоља. После извршеног увиђаја није утврђено кривично дело, па се претпоставља да је самоубиство извршено у стању душевног растројства и пијанства.

Мушкарац кога је полиција зауставила код Суње због вожње у пијаном стању, извадио је пиштољ и пуцао себи у главу, а од задобијених повреда умро је у сисачкој болници.

Полицајци су приликом редовне контроле саобраћаја у општини Суња зауставили 47-годишњака с подручја Петриње и утврдили да је возио под утицајем алкохола.

Док је радио алкотест, човек је у свом аутомобилу извадио пиштољ и пуцао себи у главу.

Одмах је позвана Хитна помоћ која га је превезла у сисачку болницу, где је преминуо, јавила је Хина.

Ова несрећа догодила се у уторак, а увиђај је спровео сисачки државни тужилац, који није утврдио постојање кривичног дела, кажу у Полицијској управи сисачко-мословачкој, у којој претпостављају да је самоубиство извршено у стању душевног растројства и пијанства.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи