Читај ми!

Ухапшен бивши директор "Хрватских цести"

Бивши финансијски директор Јосип Сапунар "Хрватских цести" ухапшен након што су припадници полиције за борбу против организованог криминала и корупцију "прочешљали" документацију у седишту тог јавног предузећа. Сапунар осумњичен за "прање" пет милиона евра.

Дан након што су припадници полиције за борбу против организованог криминала и корупцију "прочешљали" документацију у седишту јавног предузећа "Хрватске цесте", а поводом истраге о извлачењу новца из овог јавног предузећа, ухапшен је бивши финансијски директор Јосип Сапунар.

Хрватски медији јавили су да је Сапунар ухапшен синоћ, након што се у договору са истражиоцима, вратио из иностранства, како би дао исказ у најновијом афери извлачења новца из предузећа "Хрватске цесте" од 2006. до 2011. године.

Наводи се да је Сапунар овог пута осумњичен за "прање" пет милиона евра преко компаније Игора Премиловца, који је раније осумњичен да је "извукао новац" из Хрватске привредне коморе.

Оперативци управе за сузбијање корупције и организованог криминала, ушли су пре два дана у седиште предузећа у Загребу, због сумње да је из тог јавног предузећа извлачен новац, преко компанија које су годинама сарађивале са "Хрватским аутоцестама".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи