Читај ми!

Украли пола милиона евра

Перо Благојевић звани Лопов и још три његова саучесника, ухапшени у Бијељини, због крађе торбе са више од пола милиона .

Полиција у Бијељини ухапсила је рано јутрос Пера Благојевића званог Лопов и још троје људи који су синоћ од једне особе из Пелагићева украли торбу са више од пола милиона евра. Осим Благојевића, ухапшени су Жељко Лазић, Марко Секулић и Мато Антић.

"Торбу са новцем украли су тако што су провалили у возило, које је био паркирано у кругу једног предузећа у насељу Блажевац код Пелагићева", потврдила је портпаролка Центра јавне безбедности Бијељина Александра Симојловић и додала да је аутомобил у власништву једне фирме.

Пошто су украли торбу с новцем, пљачкаши су се с два возила упутили у правцу Брчко Дистрикта, а полиција их је пресрела на путу из Брчког према Бијељини, у месту Љељенча.

Пљачкаши се нису зауставили, а полиција је потом на улазу у Бијељину потпуно блокирала саобраћајнице и зауставила аутомобил, којим је управљао Перо Благојевић.

Благојевић је, како се наводи, вишеструки повратник у извршењу тешких кривичних дела и био је наоружан.

На месту сувозача налазио се Мате Антић, а у аутомобилу је и његова 16-годишња ћерка.

Током претреса ових особа пронађена су три пиштоља, муниција, као и већа количина украденог новца.

Полиција је потом у месту Љељанча код Бијељина ухапсила саучеснике у пљачки Марка Секулића и Жељка Лазића.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи