Читај ми!

Додик: Република Српска стабилна

Уочи прославе 21. годишњице постојања Републике Српске и њене славе, Светог Стефана, Милорад Додик оцењује да 9. јануар дочекују у стабилним политичким условима, уз одређене економске и социјалне изазове.

Председник Републике Српске Милорад Додик истакао је да РС 21. годишњицу постојања дочекује у стабилним политичким условима и са одређеним економским и социјалним изазовима.

Према његовим речима, неупитно је постојање РС, која је "осигурала потпуно уважавање своје дејтонске позиције у раду органа БиХ".

Срби, наглашава, никада истински нису прихватили Босну и Херцеговину, а Република Српска је, каже, иако нема међународни капацитет - држава.

"Моја улога је да спречим да отпочну процеси који ће за 10, 20 или 50 година довести до тога да Срби овде буду маргинална мањина која је мајоризирана од стране друге националне групе", рекао је Додик.

Према његовим речима, РС ће, са свим овлашћењима које сада има, дочекати још много годишњица постојања.

Поводом обележавања Дана Републике и крсне славе РС, Светог архиђакона Стефана, Додик је положио венце на споменик палим српским борцима у грађанском рату у БиХ, као и палим борцима у Другом светском рату.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи