Читај ми!

Ухапшен због убиства полицајца

Осумњичени за убиство полицајца, који је обезбеђивао православну цркву у Сарајеву, ухапшен у ноћи између понедељка и уторка. Ухапшени од раније познат полицији.

У ноћи између понедељка и уторка ухапшена је особа осумњичена за убиство полицајца, који је обезбеђивао православну цркву Храм Светог Николаја у сарајевском насељу Рељево.

Полицајац Мухидин Пиводић је устрељен са више хитаца ватреним оружјем, а пронађен је мртав у службеном аутомобилу, у понедељак ујутро.

Тај објекат полиција чува откако је пре три године пуцано из ватреног оружја на звоник цркве.

Министар унутрашњих послова Кантона Сарајево Нермин Пећанац потврдио је за агенцију Анадолија да је ухапшена особа осумњичена за убиство полицајца Пиводића.

Пећанац је рекао да је реч о особи која је од раније позната полицији, иако није толико позната широј јавности.

Он је искључио било какве верско-националне мотиве тог злочина, о чему се, између осталог, спекулисало у делу јавности у БиХ, јер је полицајац осигуравао Храм светог Николаја.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи