Читај ми!

Тешко замислив сусрет с Николићем

После изјаве Томислава Николића да Хрватска не жели сусрет са Србијом тешко би било замислити сусрет са председником Србије, рекао је хрватски председник Иво Јосиповић. Славимо "Олују", али жалимо за сваком невином жртвом.

Хрватски председник Иво Јосиповић сматра да би тешко било замислити успешан сусрет са председником Србије након изјаве Томислава Николића да Хрватска не жели сусрет са Србијом.

"Тешко је замислити да би у атмосфери таквих изјава сусрет двојице председника био успешан. Ми ћемо се сусрести када будемо сигурни да можемо послати неку позитивну поруку", преноси агенција Хина Јосиповићев став изнет у емисији ХТВ-а "Тема дана".

Јосиповић је рекао да и земља чији је председник тугује због Сребренице и нагласио да Хрватска признаје да је реч о геноциду, што председник Николић не чини.

"Наравно да славимо Олују као нашу победу којом је докрајчен сан и амбиција велике Србије, а притом жалим за сваком невином жртвом укључујући све оне српске цивиле који су или погинули или били жртве злочина које хрватско правосуђе мора казнити", рекао је Јосиповић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи