Читај ми!

Троструко убиство код Бијељине

У Лопарама код Бијељине догодило се троструко убиство. Једно дете рањено. Убица, пензионисани полицајац Драган Ђокић покушао да изврши самоубиство.

Пензионисани полицајац Драган Ђокић починио је троструко убиство у Лопарама у Републици Српској, ранио је једно дете, а потом покушао да изврши самоубиство.

Како су јавили бањалучки медији, Ђокић (56) је прво убио братову жену М.Ђ. (60), пуцајући из аутоматске пушке.

Затим је отишао у стан, где је убио братанца (39) и његову супругу (36), а потом је њиховом детету (13) пуцао у ноге. Након тог стравичног злочина, убица је пуцао себи у главу.

Убиства је полицији пријавио брат починиоца злочина.

Рањено дете је ван животне опасности и смештено је у болницу у Бијељини, а лекари нису хтели да се изјашњавају о здравственом стању Ђокића.

На место злочина изашла је окружни тужилац Мира Медић, пренели су медији у Републици Српској.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи