Читај ми!

Ручна бомба у школском димњаку

Пронађена ручна бомба у димњаку школе у месту Трепча у Црној Гори. Настава није обустављена. Претпоставља се да је реч о ручној бомби заосталој из Другог светског рата.

У димњаку истуреног одељења основне школе "Бајо Јојић" у Трепчи код Андријевице у Црној Гори пронађена је ручна бомба, али настава у тој школи није обустављана.

Подгорички медији преносе да је бомбу пронашло особље школе, када су безуспешно покушавали да упале шпорет, јер димњак није функционисао.

Директор те образовне установе Добрашин Лалевић рекао је да су обавестили полицију из Андријевице о проналаску експлозивне направе, али да им нико од надлежних није рекао да затворе школу док се бомба не уклони.

Полицајци, како се наводи, нису желели сами да уклоне бомбу, па се чекају стручњаци за експлозиве из Министарства унутрашњих послова.

Претпоставља се да је реч о ручној бомби заосталој из Другог светског рата.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи