Читај ми!

"Нисам крив" за станаре Реметинца

Божићно славље за затворенике загребачког Окружног затвора -Реметинец, међу којима је и Иво Санадер. Музичка секција "Нисам крив" приредила концерт, пише "Слободна Далмација".

Ако је судити према празничном менију загребачког Окружног затвора Реметинец, прилагођеног народним обичајима, чини се да ће се затвореници за Божић и Нову годину "провести" много боље него велики број хрватских грађана, пише Слободна Далмација.

Божићно весеље за све иза решетака Реметинца почело је већ 18. децембра божићним концертом музичке секције из глинске казнионице "Нисам крив", а три дана касније мису за стотинак затвореника у спортској дворани казненог објекта предводио је жупник Иван Тополњак.

На сам Божић, указује хрватски дневник, као и у спољном свету радно ангажованим затвореницима следовало је скраћено радно време, а вече уочи Божића у телевизијском програму затвореници су могли уживати до завршетка свете мисе.

Колективног дочека Нове године за "станаре" Реметинца неће бити, првенствено због пребукираности, с обзиром на то да је капацитет затвора од 582 затвореника много мањи од стварног броја корисника којих тренутно има, око 900.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи