Читај ми!

Албанци гађали јајима аутомобил Груевског

Ухапшена особа која је јуче гађала јајима аутомобил македонског премијера Николе Груевског. Аутомобил Груевског током званичне посете Албанији, више људи гађало јајима и пластичним чашама.

Албански медији јављају да је полиција ухапсила једну особу која је гађала јајима аутомобил македонског премијера Николе Груевског.

Премијер Македоније је јуче боравио у званичној посети Тирани где је више непознатих Албанаца јајима и пластичним чашама гађало његов аутомобил.

Одговорност за тај инцидент преузео је председник Грађанске партије Таулант Џапа, пишу македонски медији.

Кабинет македонског премијера инцидент је окарактерисао као покушај бацања сенке на успешну посету Албанији и добросуседске односе две земље.

Џапа је, како се наводи, на свом Фејсбук профилу објавио да су активисти Грађанске партије бацали јаја на колону славомакедонског премијера.

Скопски медији објавили су и видео снимак на коме се види како јаје и пластична чаша погађају задње стакло возила, које је било обележено македонском заставом.

Напомиње се и да је македонска делегација била упозорена на евентуалне провокације, за које се претпоставља да су дело "црвено-црне алијансе", која је претходно правила проблеме мањинама у Албанији.

Груевски је током посете Албанији учествовао на Бизнис форуму и разговарао са албанским колегом Салијем Беришом и представницима македонске мањине у тој земљи.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи