Читај ми!

Пронађени делови 50 украдених "мерцедеса"

Полиција из Добоја и Западнохерцеговачког кантона на отпадима и у аутосервисима пронашла делове 50 исечених и највероватније украдених "мерцедеса".

Полицијски службеници Центра јавне безбедности Добој (ЦЈБ) и МУП-а Западнохерцеговачког кантона пронашли су око 50 возила марке "мерцедес", тип 124, исечених и растављених у делове, за које се сумња да су украдени.

Како је саопштено из ЦЈБ-а, аутомобиле су пронађени током претреса неколико аутосервиса и отпада на подручју општине Груде.

Наводи се да је до сада утврђено да су два пронађена возила украдена на подручју општине Добој и Теслић у септембру ове године, а за четири сечена возила постоји сумња да су ове године украдена на подручју општина Дервента и Добој.

Осим наведених возила пронађен је и изузет већи број документације за возила марке "мерцедес" тип 124, за која такође постоји сумња да потичу из кривичних дела и већи број домаћих и страних регистарских плочица, за које ће бити извршене додатне провере.

Приликом претреса пронађен је и изузет алат погодан за извршење кривичних дела - различите врсте и типови "нумератора" за фалсификовање бројева шасије, као и 25 мотора и 20 мењача од моторних возила марке "мерцедес" тип 124, за која постоји сумње да потичу из кривичних дела и за које ће бити извршене додатне провере.

"Приликом претреса пронађена су и изузета и два возила марке 'мерцедес' тип 124, припремљена за укуцавање већ избрисаног броја шасије те документација од четири возила исте марке, за која постоји основана сумња да су украдена на подручју Западнохерцеговачког кантона", наводи се у саопштењу.

Додаје се и да је до сада извршена криминалистичка обрада над више особа с подручја Груда, Челинца и Бањалуке, који се могу довести у везу с извршењем наведених кривичних дела.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи