Вехабије одсекле уво власнику тезге

Двојица вехабија на зеленој пијаци у сарајевском насељу "Циглане" напали власника тезге Фикрета Сулејмановића и том приликом један од њих ножем му одсекао пола десног уха.

На зеленој пијаци у сарајевском насељу "Циглане" у суботу је нападнут власник једне тезге с воћем који је том приликом задобио теже повреде.

Двојица непознатих мушкараца, како су јавили сарајевски медији, напали су Фикрета Сулејмановића(51) и том приликом један од њих му је ножем одсекао пола десног уха.

Сулејмановић је збринут на Клиници за ухо, грло и нос у сарајевском Клиничком центру и након што је са пијаце донесена одсечена половина уха, она му је ушивена на Клиници за пластичну и реконструктивну хирургију, где је задржан на лечењу.

Мотиви напада још се истражују, а полиција трага за двојицом нападача који су у друштву једне жене с којом су дошли "аудијем" побегли с места догађаја.

Према незваничним информацијама, Сулејмановића су напала двојица вехабија које је довела супруга једног од њих, а којој се власник тезге пре два дана замерио око куповине робе, па му је она запретила "да ће видети своје".

Жена је дошла с мужем и њиховим пријатељем на пијацу и показала им Сулејмановића. Тада је наводно њен супруг након свађе, узео са тезге нож којим је власник резао лубенице и посекао га по десном уху.У току је истрага на расветљавању овог инцидента.

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи