Возио седам километара супротним смером

Холандски држављанин возио седам километара у супротном смеру на аутопуту Загреб - Бајаково, јер је на граничном прелазу заборавио пасош.

Један холандски држављанин возио је зауставном траком седам километара у супротном смеру аутопутем Загреб-Бајаково, док га полиција није зауставила.

Хрватска полиција је, око 1:20 часова ујутро, уочила возило "голф VI", како иде у супротном смеру, након чега га је патрола пресрела и отпратила до одморишта "Спачва".

"Возач је кренуо од Бошњака према Спачви погрешним смером. Очигледно је планирао пут Загреба, али се забунио. Околности ћемо утврдити додатном провером. Нажалост, и на нашем подручју се догоди оваква несавесна вожња, али срећом све је прошло без трагичних последица",  рекао је полицијски портпарол Крунослав Жгела.

Убрзо је реаговала полицијска патрола, те је возача отпратила до одморишта.

Како се наводи у извештају полиције, Холанђанин је одлучио да вози у супротном смеру аутопутем, када је схватио да је на граничном прелазу "Бајаково" са Србијом заборавио пасош.

Током преподнева приведен је код судије за прекршаје, па је након плаћања новчане казне наставио путовање.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи