Пометња у Дубровнику због Бијонсе и Џеј Зија

Приликом синоћње шетње, хип хоп звезда Бијонсе Ноулс и Џеј Зи центром Дубровника, њихов телохранитељ напао двојицу сниматеља. Власника једне дубровачке телевизије Драгана Бановића телохранитељ шутирао у леђа, поломио рефлектор и бацио статив у море.

Обезбеђење хип хоп звезда Бијонсе и Џеј Зија сукобило се синоћ у Дубровнику са локалним фоторепортерима и сниматељима.

Бијонсе Ноулс и Џеј Зи (Шон Картер) бораве на хрватском приморју. Синоћ су се прошетали центром Дубровника, након чега су кренули ка старом градском Порту, луци где их је чекао глисер који је требало да их одвезе на острво Мљет, пише "Јутарњи лист".

Сниматељи и папараци су их чекали код Доминиканског самостана и пратили их целим путем. У једном тренутку, телохранитељ хип хоп звезда је зграбио руком за врат једног од сниматеља, одгурнуо га и запретио му да се одмакне и не снима више, иако је сниматељ био удаљен десетак метара.

Само неколико минута касније, када су стигли у луку, исти телохранитељ напао је телевизијског сниматеља и власника једне дубровачке телевизије Драгана Бановића. Сниматељу је поломљен рефлектор, а телохранитељ га је још неколико пута шутнуо у леђа.

Бијонсе и Џеј Зи су се за то време мирно укрцали на глисер, док је њихов телохранитељ Бановићу отео статив и бацио га у море. Џеј Зи је са смешком добацио да би могао да баци и сниматеља у воду, наводи "Јутарњи лист".

Локална полиција није се још званично огласила поводом овог инцидента.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи