ДЈБ: Покрет слободних грађана није прихватио стратешку сарадњу

Покрет слободних грађана Србије Саше Јанковића није прихватио предлог покрета Доста је било о стратешкој сарадњи на изборима, саопштио је ДЈБ.

ДЈБ је медијима послао одговор ПСГ-а на понуду о сарадњи, упућеној 29. септембра, у коме се наводи да ПСГ основ за заснивање сарадње опозиционих организација види у 11 принципа који су јавно истакнути.

"Они важе подједнако према свима, без обзира на наше личне односе. Све друге услове и поделе сматрамо сувишним, па и оне које сте ви изнели ад персонем, јер не успевамо да разумемо критеријуме по којима су сачињени", наводи се у одговору ПСГ-а који је проследио ДЈБ-у.

ДЈБ је саопштио да је понуду за сарадњу са ПСГ-ом упутио у тренутку када се још спекулисало о могућим београдским изборима у децембру.

У тој понуди ДЈБ је навео да је објавио свој програм за Београд у 20 тачака, понудио ПСГ-у заједничку листу за београдске изборе и заједничког нестраничког кандидата за градоначелника, те оценио да им нису потребни "укаљани људи", наводећи Драгана Ђиласа, Бориса Тадића и Драгана Шутановца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи