Обрадовић: Шта ће Вучић са премијерима у Бугарској

Шеф посланичке групе Двери Бошко Обрадовић оценио је као "дипломатски скандал" учешће председника Србије Александра Вучића на састанку са грчким, бугарским и румунским премијером у Варни.

На конференцији за новинаре у Скупштини Србије, Обрадовић је рекао да то није био састанак председника тих држава већ премијера и упитао зашто јуче у Бугарској није била премијерка Ана Брнабић.

"То је још један доказ да је Ана Брнабић само икебана, а да је прави в. д. премијера Александар Вучић", каже Обрадовић и наводи да и премијери тих држава знају да је Брнабић "небитна" и да са њом "немају шта да причају".

Зато, каже, позивају Вучића да би сазнали шта мисли Брнабићeва.

За Вучића је рекао да поред тога што је лидер СНС-а, шеф државе и координатор служби безбедности, има времена да буде и градоначленик Београда и директор Националне академије за јавну управу, о чијем оснивању тренутно на седници расправља парламент.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи