Радикали одржали акцију "Легализујмо Београд"

Представници Српске радикалне странке одржали су испред Министарства саобраћаја, грађевинарства и инфраструктуре у Немањиној улици акцију "Легализујмо Београд" како би, кажу, указали на то да и поред обећања, тај процес још није завршен.

На конференцији за новинаре Миљан Дамјановић, кандидат СРС за градоначелника Београда, рекао је да радикали нуде решења која би омогућила да се легализација, у случају да они дођу на власт у Београду, заврши за две године.

Дамјановић је навео да је у Београду поднето више од 260.000 захтева за легализацију, а да их је до сада решено свега један одсто што би, додаје, значило да ако се настави таквим темпом, легализација би била завршена буквално за 100 година.

Према његовим речима, министарка Зорана Михајловић је давала "помпезна" обећања која, како сматра, нису испуњена.

Како каже, намеравали су да министарки уруче предлог решења СРС за легализацију, торту на којој је писало "20 година неуспешне легализације", као и макету куће од картона са натписом "И ја чекам легализацију 2015-2115".

Дамјановић је рекао новинарима да им је у кабинету министарке речено да Михајловићева није у могућности да прими предлог решења, торту и макету куће због, како су им рекли, неодложних обавеза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи