Делегација Народне скупштине на заседању ПС НАТО у октобру

Делегација Народне скупштине при Парламентарној скупштини НАТО одржала је састанак на коме је оцењено да су успели да од пролећног до јесењег заседања у многоме промене Нацрт Извештаја "Економска транзиција на Западном Балкану", који је, како се наводи, сада избалансиран и позитиван по Србију.

Како је саопштено из Скупштине Србије, Нацрт извештаја поново ће бити на дневном реду Одбора за економију и безбедност ПС НАТО, а биће одржани и осталих Одбора ПС НАТО - Политичког одбора, Одбора за одбрану и безбедност, Одбора за цивилну димензију безбедности и Одбора за науку и технологију.

Чланови делегације разговарали су и о учешћу на 63. годишњем заседању Парламентарне скупштине НАТО које ће бити одржано од 6. до 9. октобра у Букурешту.

Делегацију Народне скупштине Србије у Букурешту предводиће Драган Шормаз, а у њој ће бити посланици Владимир Ђукановић, Зоран Драгишић, Јасмина Николић и Жарко Мићин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи