Брнабић: Влада се не плаши ванредних парламентарних избора

Премијерка Ана Брнабић оценила je да је Влада Србије добро радила у првих 100 дана од формирања и додала да је веома задовољна.

Ана Брнабић отворила је у Новом Саду Центар дигиталне пољопривреде на Институту "БиоСенс" и том приликом поручила да се Влада Србије не плаши ванредних парламентарних избора.

Брнабић је оценила да је Влада Србије добро радила у првих 100 дана од формирања и додала да је веома задовољна.

Урађено је пуно, рекла је Брнабић и додала: "Мени је потпуно у реду да, уколико постоји било каква потреба, ми ставимо на пробу задовољство народа нашим радом, мислим да је то потпуно легитимно", рекла је Брнабић.

Премијерка је додала да су, уколико дође то ванредних парламентарних избора, и она и њен тим спремни за то.

Србија поштује територијални интегритет и суверенитет Шпаније, која је огроман пријатељ Србије, рекла је Брнабић.

"Шпанија је земља која поштује Републику Србију, наше ставове, била је уз нас у тренуцима када је било јако тешко и ја бих волела да ми тако поштујемо ставове наших пријатеља", рекла је Брнабић у Новом Саду.

На питање новинара о одласку лидера Лиге социјалдемократа Војводине Ненада Чанка у Барселону да подржи Каталонце, Брнабић је рекла да је ово слободна земља и да свако може да путује где хоће.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи