ПС: Михајловићева брани да "на лажи одговоримо"

Покрет социјалиста саопштио је да је спор који имају са потпредседницом Владе Србије Зораном Михајловић стога што "правда лажи КРИК-а" а њима брани да "на лажи одговоре".

"Није наш спор са Зораном Михајловић зато што је рекла да треба проверити још једном оно што је проверено већ два пута. Александар Вулин је то први и затражио, већ је наш спор што госпођа Зорана Михајловић правда лажи Крика, а нама брани да на лажи одговоримо" изјавила је посланица Покрета социјалиста Ана Караџић, преноси ПС.

Како каже, Михајловић се "као и увек сакрије иза Вучића и своје сукобе покуша да представи као његове".

"Наш председник то никада није урадио. Ми са Вучићем немамо полемику, Вучић и Вулин се слажу да се и трећи пут све провери. Полемику имамо са Зораном Михајловић и њеним ставом да на лажи не смемо да одговоримо. Ми неистине нисмо изговорили и немојте се скривати иза Вучића", поручила је Караџићева. 

Михајловић је раније изјавила да је изненађена саопштењем ПС у вези са њеном изјавом да медији имају право да трагају за одговорима који су од интереса јавности и да надлежни органи, ако је потребно поново испитају "случај Вулин".

Михајловићева каже да "ако неко није добро чуо", она није рекла ни мање, ни више од онога што је рекао председник Србије и председник СНС-а Александар Вучић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи