Ђурић са Стоилковићем о локалним изборима у Македонији

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Марко Ђурић састао се са делегацијом Демократске партије Срба у Македонији, коју је предводио њен лидер Иван Стоилковић и том приликом подржао настојања те српске странке да на предстојећим локалним изборима оствари што бољи резултат.

Марко Ђурић је рекао да очекује да ће ДПС задржати место градоначелика Општине Старо Нагоричане, саопштила је Информативна служба СНС.

Српска напредна странка, према његовим речима, подржава настојања Демократске партије Срба да српски народ у Македонији буде озбиљан политички фактор са могућношћу да утиче на друштвене процесе.

Ђурић је нагласио да је веома важно да српски народ у тој држави сачува своју посебност и национални идентитет, као и да настави да гради природно пријатељство и снажне везе са народом у Македонији, са којим га везују културна блискост и историјско искуство.

Иван Стоилковић се захвалио Српској напредној странци на указаном гостопримству и поверењу, истичући да је Демократска партија Срба гарант заштите српског идентитета и интереса српског народа у Македонији.

Састанку су присуствовали кандидаткиња за градоначелника Општине Старо Нагоричане, Елена Јаћимовић, и кандидат за одборника у Куманову, Мирослав Тричковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи