Ружић и Бјелић о унапређењу сарадње

Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић разговарао је са покрајинским секретаром за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњеном Бјелићем о начинима да се унапреди сарадња између институција.

Министар и покрајински секретар су се сагласили да је сарадња веома добра, али да постоји простор да се она интензивира, посебно када је реч о заједничким пројектима у области инфраструктуре којима се стварају услови за локални економски и равномерни регионални развој.

Ружић и Бјелић су се сложили да би у наредном периоду свакако требало синхронизовати активности и програме подршке, како би се буџетска средства ефикасно усмеравала на оно што је локалним самоуправама најпотребније.

Истакли су да ће се консултације и сарадња наставити и у области припреме закона који се тичу уређења система локалних самоуправа, запослених у јавном сектору и положаја националних мањина, наводи се у саопштењу Министарства.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи