Хисени: Мухаџери није на Косову

Косовски министар унутрашњих послова Скендер Хисени негирао је медијске наводе према којима је високи командант Исламске државе Лавдрим Мухаџери недавно боравио на Косову.

Приштинска Газета експрес преноси да је Скендер Хисени рекао да су наводи да је Лавдрим Мухаџери на Косову медијске спекулације и да та особа није на Косову.

Хисени је, такође, рекао, да би Мухаџерија косовске власти "дочекале".

"Нећу улазити у даље детаље јер је истрага још у току. Привели смо 17 особа које тренутно испитујемо. У току је и судски процес", рекао је косовски министар унутрашњих послова.

Италијански Еспресо писао је 26. децембра, позивајући се на изворе у италијанској обавештајној служби, да се "касапин из Качаника", односно Лавдрим Мухаџери, један од најтраженијих вођа Исламске државе, вратио пре пар месеци на Косово.

Италијански дневник је подсетио да је он широј јавности познат по језивим сликама из 2014. године како одрубљује главу "издајницима".

Еспресо је тада навео и да је Качаник косовски градић у коме се налази један од регрутних центара Исламске државе док је Косово једно најважнијих расадника Исламске државе, са око 300 до 400 бораца у калифату.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи