Стефановић: Нема нових информација у вези са истрагом

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да нема никавих нових информација када је реч о истрази у вези са оружјем пронађеним у Јајинцима, у близини породичне куће премијера Александра Вучића.

Упитан да ли је стигао одговор од служби безбедности БиХ, Стефановић је рекао да нема нема ништа ново да каже у вези са тим случајем.

"Све што сам јуче рекао стоји. Немам ниједну нову информацију да додам, нити било шта ново што би било корисно за јавност, а да не нашкодим интересима истраге", рекао је Стефановић новинарима у паузи регионалне конференције "Полицијски интегритет-холистички приступ" у хотелу "Зира".

Стефановић је јуче саопштио да се на оружју које је пронађено у близини породичне куће премијера налазе ДНК трагови најмање три лица.

Стефановић је рекао да је реч о такозваним мешаним траговима, што у пракси значи да су ти трагови једни преко других и да је тешко с прецизношћу изоловати један ДНК узорак и користити га за упоређивање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи