Вулин: Стабилна, организована Србија смета многима

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин изјавио је да стабилна и политички самостална Србија смета многима, али да покушај да се Србија врати у прошлост и нестабилност путем претњи премијеру неће проћи.

Вулин је истакао да организована, политички самостална Србија, која економски напредује, у којој амбасадори не могу да одреде баш ништа, која је, ни на половини аранжмана са ММФ-ом, у стању да подигне плате и пензије, није добра вест за многе велике и моћне земље.

"Таква Србија смета свим великим, а смета и многима који су у овој земљи, богатима, који више не могу само зато што су богати да одређују како ће се водити политика. Знате, ову земљу су 12 година водили тајкуни. Ми никада нисмо гласали за богаташе који су одлучивали о нашим владама, а они би сада да се врати то време", рекао је Вулин приликом додељивања лиценце Дому за старе "Трем".

Како је рекао, овде је потребна Србија која ће да буде као до сада, сиромашна, посвађана унутар себе, коју ће да воде мале, посвађане између себе партије, “у вечитом страху од избора, да неко не тражи од њих да проверавају своју политику пред народом”.

"Па, неће моћи. Од 2012, то се више неће вратити. Покушај убиства председника владе, или припреме покушаја убиства председника владе служе да се вратимо у такву Србију. Знају да би се Вучићевим убиством Србија вратила управо у то време. У време хаоса, тајкуна и време амбасадора и знају да је он кључни представник српске политике и човек у кога Србија има апсолутно поверење", рекао је министар.

Истиче да би се убиством председника владе, његовим уклањањем, или плашењем, од Србије направила несигурна и нестабилна земља, али поручује да је "то боље да не покушавају јер сигурно неће проћи".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи