Бечић: Службе морају преузети одговорност за насталу претњу

Председник скупштинског Одбора за контролу служби безбедности Игор Бечић изјавио је да безбедносне службе морају да преузму и одговорност за насталу претњу по безбедност премијера Александра Вучића и његове породице.

Наводећи да прве анализе оружја нађеног у Јајинцима у близини породичне куће премијера указују на максималну озбиљност ситуације, Игор Бечић је рекао да не можемо бити задовољни само одговорима које нам безбедносне службе дугују.

"Ту је и одговорност коју безбедносне службе морају преузети за насталу претњу по безбедност премијера и његове породице, која је узнемирила грађане и целокупну јавност", рекао је Бечић Танјугу.

Бечић је истакао да ће на седници Одбора, по објављивању комплетног извештаја о угрожавању безбедности премијера, бити утврђено да ли су постојале грешке и чије и биће предложена измена законске регулативе која се односи на спровођење безбедносних мера у односу на највише државне функционере.

Он је објаснио да ће бити предложена измена закона, како се овако нешто никада више не би дешавало, јер то, каже, грађани очекују од нас.

"Србија се поноси успесима које остварујемо у спровођењу реформи и неће дозволити свакодневне покушаје изазивања нестабилности", закључио је Бечић.

Број коментара 35

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи