Антић: Потпуно расветлити узнемирујући догађај

Од највећег је интереса Србије да све околности које се тичу проналаска веће количине оружја у близини породичне куће премијера Александра Вучића буду потпуно расветљене и да одговорни за овај узнемирујући догађај одговарају пред лицем правде, изјавио је министар рударства и енергетике Александар Антић.

"Уверен сам да ће наши државни органи ефикасно и компетентно завршити започете истражне радње, јер само на тај начин Србија може да оправда имиџ одговорне, демократске земље какав има и код својих грађана и у свету", навео је Александар Антић у саопштењу достављеном медијима.

Овакав догађај, нагласио је Антић, не сме бити потцењен, нити се њему може прићи олако како због најновијих догађаја у региону, али и због домаћих прилика.

Према његовим речима, у моменту када се у Србији предузимају заиста велики и дугорочни реформски кораци на стабилизацији и општем подизању економских прилика, овакви догађаји срачунати су на то да дискредитују све што је постигнуто и да доведу Србију у нестабилност и несигурност.

"То је на време избегнуто и уверен сам да ће наредни дани показати пуну зрелост Србије и њених институција да превазиђу такве замке и да наставе да се пуном енергијом посвете развоју", закључио је Антић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи