Вулин: Дајте одговор ко хоће да убије премијера

Министар Александар Вулин позвао је надлежне службе да дају одговоре на питање ко је припремао убиство премијера Александра Вучића и додао да они који нису у стању да након свих ових година дају одговор на то и друга питања треба да се склоне и препусте места онима који то хоће да раде.

"Ово сигурно није први пут, а нажалост неће бити ни последњи да се припрема убиство премијера и чланова његове породице уколико не будемо најзад сазнали имена ко су ти људи, по чијем налогу то раде", рекао је Вулин реагујући на вест да је у близини Вучићеве пориодичне куће пронађен сандук оружја и зоља.

Вулин је за Пинк рекао да ће Вучић покушати да минимализује случај и да то заправо нема велике везе са њим и његовом безбедношћу.

"Надлежне службе су дужне да нам дају одговоре ко је припремао убиство председника владе, надлежне безбедносне структуре су дужне да заштите породицу председника владе, да заштите њега и уставни поредак у овој земљи. Они који су у државним структурама, који су у безбедносним структурама, а нису у стању да након свих ових година дају одговор на та питања, треба да се склоне и препусте своја места онима који то могу да раде и онима који то хоће да раде", рекао је Вулин.

Према његовим речима, не може бити случајно не само да се нађе аутомобил пун оружја него и зоља која служи за уништавање блиндираних возила - баш оних који користе највиши државни функционери.

Он је упозорио да када се погледа уназад види се медијски линч који се дешава годинама, у којима се позива на рушење власти на улицама и крваве сценарије и у којима је потпуна уметничка слобода рећи да Вучића треба убити.

"Понављам држава мора да одговори на ово, а ако није у стању да нам на ово одговори онда мора да се питамо у каквој држави живимо", рекао је Вулин.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи