Мићуновић: Желим да будем слободан критичар

На новом руководству Демократске странке је да на Скупштини формулише политику, изјавио је досадашњи председник Политичког савета те странке Драгољуб Мићуновић и указао да части препушта другима, а да он жели да и даље буде активан члан и "слободан критичар".

"Радићу као и до сада све што могу. Борићу се у парламенту најбоље што могу у корист ДС-а да њене вредности колико могу очувам у јавности и самој странци", изјавио је Мићуновић агенцији Бета.

Председништво ДС-а прихватило је предлог председника странке Драгана Шутановца да председник Политичког савета буде Зоран Лутовац, а да Мићуновић постане почасни председник странке.

Међутим, Мићуновић није прихватио предлог да буде почасни председник.

"Ја се ту нећу мешати, једино желим да будем активан члан и слободан критичар, а почасти препуштам другима", рекао је Мићуновић агенцији Бета.

Скупштина ДС-а одржава се данас у Београду.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи