Joванов: Пајтићеве тврдње о говору мржње су халуцинације

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов рекао је, у одговору лидеру ДС-а, да се не може "говором мржње" назвати изношење чињеница да је Бојан Пајтић потрошио 32 милиона евра и отворио болницу која не ради.

"Или да је уништио две банке и три фонда, или да су отете паре намењене деци ометеној у развоју у случају Хетерленд, јер се све то десило", додао је Јованов, назвавши Пајтићеве тврдње о говору мржње халуцинацијама.

Према његовим речима, Пајтић жели да се ућутка Српска напредна странка, која о његовој криминалној покрајинској власти говори без страха и да се спречи свака прича о томе како је Војводина систематски уништена од Демократске странке у протеклих 16 година.

Важно је да државни органи раде свој посао и што се ради на томе да се пронађу људи који су кршили закон, рекао је Јовановић, наводећи и да је Пајтић познат и по томе да је организовао исписивање парола "смрт Пајтићу".

Раније данас Пајтић је рекао да је дао изјаву Вишем јавном тужилаштву поводом претњи смрћу које су упућене Јелени Балашевић и њему.

Како је рекао, говор мржње који емитују Александар Вучић и његови сарадници против новинара, интелектуалаца, уметника, председника и представника ДС-а доводи до могућности насиља и атмосфере хајке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи