Тачи осудио скрнављење плоче са именима српских жртава

Косовски председник Хашим Тачи осудио је недавно скрнављење спомен-плоче са именима српских жртава у селу Старо Грацко код Липљана.

"Осуђујем недавну штету причињену споменику за 14 жртава у Старом Грацком који сам обишао пре пар дана, у знак поштовања према тим жртавама", написао је Хашим Тачи на свом налогу на Твитеру.

Непознате особе су током ноћи између четвртка и петка оскрнавиле и поломиле спомен-плочу страдалим Србима у Старо Грацком.

Поломљена је табла на којој су имена страдалих српских жетелаца који су убијени на жетви јула 1999. и жртвама НАТО агресије из те године.
Табла се налазила у центру села у Основној школи Браћа Аксић.

Поред поломљене спомен-плоче страдалим Србима на школи је исписан графит "Hakmarrja" (Освета).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи