Честитке премијера Бугарске и Холандије премијеру Вучићу

Премијер Бугарске Бојко Борисов и премијер Холандије Марк Руте честитали су председнику Владе Србије Александру Вучићу поновни избор на место премијера, саопштено је данас.

"Примите искрене честитке поводом избора за председника Владе Србије и формирања нове Владе Србије. Овом приликом изражавам своје задовољство контактима и разговорима између бугарских и српских државних институција у последње време, укључујући и разговоре о економији, инфраструктури, регионалном развоју и безбедности. Само кроз даље продубљивање билатералне сарадње можемо да допринесемо благостању наша два народа, као и миру и стабилности у Југоисточној Европи", наводи се у честитки бугарског премијера.

Борисов је, такође, потврдио да ће Бугарска доследно подржавати европску перспективу Србије и право њених грађана да буду део eвропске заједнице. 

Холандски премијер је честитао Вучићу и навео да се радује наставку заједничког рада са њим, уз уверење да ће то допринети да се и убудуће развијају добри односи и контруктивна сарадња две земље.

"Желим Вам да са мудрошћу и много успеха обављате своју важну дужност", наводи се у честитки Марка Рутеа.

Број коментара 53

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи