ПС: За ФХП је свака одбрана српског народа злочин

Покрет Социјалиста оценио је да Фонд за хуманитарно право сматра да је свака одбрана српског народа злочин, због чега је, како наводе, спреман да се супротстави и Хашком трибуналу, љут што Србија није окривљена за геноцид и етничко чишћење.

"Знамо да Фонд за хуманитарно право сматра да је свако зло које је задесило српски народ оправдано и скривљено. Знамо и да Фонд сматра да је НАТО био у праву када је бомбардовао Србију и да смо заслужили сваку бомбу", наводи Покрет социјалиста.

У саопштењу пише да ПС није знао да "Фонд толико мрзи Србију да ће се супротставити и од њега обожаваном Хашком трибуналу и бити љут што Србија није окривљена за геноцид и етничко чишћење".

Када је Хаг ослобађао Харадинаја, Орића или Готовину - Фонд за хуманитарно право је ћутао или налазио оправдања за свако слово ослобађајуће пресуде. Сада када Србија није окривљена, у Фонду за хуманитарно право не могу да се обрадују, већ показују разочарање и бес, додаје ПС у саопштењу.

Фонд за хуманитарно би, додаје ПС, желео да смени министра Вулина, а "вероватно ће му у остварењу жеље помоћи и Сорош и пуно амбасада".

Али у остварењу једне њихове жеље неће бити помоћи - јер "колико год желели да Србија буде крива за свако зло, нема више Владе Србије која ће се тој лажи обрадовати и повиновати", наводи ПС.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи