Дачић са Дитманом о активностима ОЕБС-а

Први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић састао се са амбасадором Немачке у Београду Акселом Дитманом.

Дитман је Дачићу уручио позив за учешће на пратећем догађају које ће немачко председавање ОЕБС-у организовати током 71. заседања Генералне скупштине УН на тему ''Снага цивилног управљања кризама - јачање капацитета ОЕБС-а као организације по Поглављу осам Повељe УН''.

Дитман је нагласио специјалну улогу министара иностраних послова Тројке ОЕБС-а, у којој је Србија члан и изразио очекивање да ће министар Дачић узети учешће на овом скупу.

Немачки амбасадор се интересовао и за министрово учешће на Неформалном министарском састанку ОЕБС-а, који ће бити одржан 1. септембра у Потсдаму.

Дачић је потврдио своје учешће на Неформалном министарском састанку ОЕБС-а у Потсдаму и истакао да очекује да овај састанак буде добра припрема за састанак Министарског савета ОЕБС-а, који ће се у децембру одржати у Хамбургу, саопштило је Министарство спољних послова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи