ПС: Разумемо Јовановићев бес

Покрет социјалиста саопштио је да "разуме бес" лидера Либерално демократске патије Чедомира Јовановића због најновијих доказа о невиности Слободана Милошевића.

Чедомир Јовановић је био један од људи који су Милошевића "без икаквог правног основа и доказа" испоручили Хашком трибуналу, као што је био и један од "јастребова" који је међу првима признао геноцид у Сребреници, наводи се у саопштењу ПС.

"Тешко је Чедомиру Јовановићу да носи толики терет поготово данас када ни Хашки трибунал није успео да потврди и оправда Јовановићеве изјаве и поступке", истиче се у саопштењу.

ЛДП је раније данас оценио да изјава министра Александра Вулина да је Хашки трибунал потврдио исправност политике Слободана Милошевића, представља "погрешно читање историје" и величање "злочиначке политике деведесетих".

У саопштењу ЛДП се наводи да Србија будући мир, стабилност и развој може наћи само као део ЕУ, интегрисана у регион повезан разумевањем и сарадњом.

ПС додаје да би ЛДП, пре него што почне било шта да коментарише, могао прво да објасни како су Јовановић и његова фирма "Агро хуб" направили дугове од 220 милиона динара због чега је фирма у стечају, као што би могао да објасни и где се налази државно жито поверено на чување Јовановићевој фирми.

"Сигурни смо да Србија свој мир и стабилност не може пронаћи са људима попут Јовановића који месецима дугују зараде радницима који раде у његовим фирмама. Такви појединци немају да понуде Србији ништа друго осим безакоња, опште корупције и сигурне пропасти, што им је и био политички програм док су водили ову државу", додаје се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи