Читај ми!

Ђурић: Мир и стабилност врховни интереси свих на КиМ

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић поручио је поводом Међународног дана мира, да мир и стабилност морају бити врховни интерес свих житеља наше јужне покрајине.

"Ми као житељи дела Европе који је често био потресан ратовима најбоље схватамо вредност мира, али и данас нажалост на Косову и Метохији има оних који прижељкују нове нестабилности. То је зато што у таквој атмосфери најлакше политички профитирају", поручио је Ђурић, додајући да мир мора бити изнад свега и свачијег себичног политичког интереса.

У саопштењу је навео да су, уместо милитаризације, и Србима и Албанцима на Косову и Метохији потребна радна места и економски напредак, пренео је Танјуг.

"Учимо нашу децу да уче и граде, уместо да мрзе и руше. Нека нас судбине десетина хиљада људи који се Европом крећу бежећи из ратом девастираних земаља још једном подсете да је боље и 1.000 дана преговарати него један дан ратовати", указао је Ђурић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи