ДС: Хапшења чланова ДС наставак обрачуна

Покрајински одбор Демократске странке оценио је да су привођења одговорних за наводне малверзације приликом изградње Специјалне болнице за плућне болести "Будислав Бабић" у Белој Цркви наставак трогодишњих покушаја криминализације Покрајинске владе.

Јуче су ухапшене четири особе због сумње да су приликом санације болнице оштетиле Фонд за капитална улагања Војводине за 24 милиона динара.

Покрајински ДС у саопштењу навео је да се ради о скретању пажње са злоупотреба владајућег режима и поставио три питања Српској напредној странци, међу којима и то "по ком основу је грађанин Стефан Цветковић 7. августа присуствовао конференцији за новинаре премијера Александра Вучића који је поставио питање о Белој Цркви", преноси Танјуг.

ДС је запитао и да ли су седници Општинског одбора СНС-а у Белој Цркви два дана пре хапшења чланова ДС-а присуствовали министар правде Никола Селаковић, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и премијеров брат Андреј Вучић и да ли су на том састанку најавили хапшења.

У саопштењу су запитали и шта значи коментар чланице СНС-а Биљане Завишић да је министар испунио "у року од два дана" оно што га је она питала на састанку у Белој Цркви.

ДС је навео да у наредна три дана очекује одговор СНС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи